Lampista Domèstic

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Condicions laborals: - Contracte: 3 mesos + 6 mesos + indefinit - Jornada laboral: completa - Horari: de 8 a 13h i de 15 a 18h - Salari: entre 24.000 i 30.000 €/bruts anuals, mes possibilitat d'hores extres. - Pagues: 12

Descripció
Funcions: - Professional amb experiència en llum (baixa tensió) i aigua. - Disposar de coneixements en: clima, calefacció i calderes. - Realitzar instal·lacions domèstiques d’obra nova (pisos i cases). - Amb permís de conduir, vehicle a càrrec de l’empresa. - Persona autònoma.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies