Informàtic/a per botiga de venda per internet

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
No es imprescindible, pero es valorara coneixements de: Ubuntu, Prestashop, a3ERP, xarxes, SEO, MySQL i qualsevol coneixement relacionat amb la venta per internet.

Descripció
Gestionar tota la secció informatica de la botiga. Posicionament a google i buscadors (SEO) Gestionar campañes de Adwords i Facebook ads

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies