Es necessita administrativa/iu per a gestoria.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
L'experiència com a administrativa/iu, així com l'anglès i el francès seran valorables.

Descripció
Gestoria amb clients estrangers busca administrativa/iu per a encarregar-se de la gestió diària amb els clients, presentació d'impostos, control de factures, preparació de documentació diversa, atenció telefònica i suport comercial.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies