Gerocultors/auxiliars de geriatria – Residència gent gran de Cassà de la Selva

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Formació: Grau Mitja d’Atenció a Persones en situació de Dependència o Cures Auxiliars d’Infermeria o bé Certificat de Professionalitat d’Atenció Sociosanitària en Institucionso o titulació equivalent. Experiència: Es requereix 2 anys d’experiència realitzant funcions similars en un lloc de treball similar. Idiomes: domini del català i el castellà. Residència: Cassà de la Selva o rodalies Contracte: contracte d’interinitat. Horari: 37,5 hores setmanals amb horari partit, pendent de concretar. Caps de setmana alterns. Durada: 3 mesos aproximadament. Salari: Segons conveni

Descripció
Cerquem professionals amb experiència en atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de Cassà de la Selva. Les persones seleccionades s'ocuparan de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats. Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones amb sensibilitat, vocació i compromís.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies