Professionals de neteja i bugaderia – Residència gent gran de Cassà de la Selva

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Formació: Estudis primaris. Experiència: Es requereix experiència prèvia com a netejador/a de serveis similaris. Idiomes: domini del català i el castellà. Residència: Cassà de la Selva o rodalies Contracte: contracte d’interinitat. Horari: 37,5 hores setmanals amb horari partit. Horari pendent de concretar. Caps de setmana alterns. Durada: 3 mesos aproximadament. Salari: Segons conveni

Descripció
Busquem professionals per a realitzar substitucions a la Residència de gent gran de Cassà de la Selva. Es cerquen professionals que s'encarreguin de la neteja i de la bugaderia de l’equipament.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies