Recepcionista polivalent

Oferta

Població
Ultramort

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà molt positivament experiència prèvia com a recepcionista i coneixement en programari Master. Coneixement de ofimàtica. Domini o nocions bàsiques d'anglès i francès. Vehicle propi i flexibilitat organitzativa. Autonomia.

Descripció
Tasques de recepció i administració, manteniment i preparació de les estades, supervisió de la neteja i manteniment de zones comunes i banys. Per raons sanitàries hi ha tasques diàries de desinfecció. Mesurar clor de les piscines. Donar informació i atenció als clients.Cal que sigui una persona autonoma a l'hora de treballar, polivalent, do de gent i responsable.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies