Terapeuta Ocupacional per a una residència per a gent gran.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Un mínim d'experiència de 6 mesos en àmbit similar

Descripció
Tasques habituals en residència. Treball en equip amb les auxiliars i la responsable higienico-sanitària per a la millora del resident: posicions corporals, millora de les transferències, potenciar l'autonomia del resident, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies