Oficial de manteniment.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Condicions laborals: - Contracte: (6 meses ) + Indefinit - Conveni: Metall - Jornada laboral: complet, de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 15 a 18h. - Salari: de 20 a 22.000€/bruts anuals, o segons vàlua, per 14 pagues. Amb possibilitat de fer hores extres.

Descripció
- Professional amb experiència en llum (baixa tensió) i aigua. - Realitzar instal·lacions, reparacions i manteniment a nivell domèstic. - Disposar de coneixements en clima, calefacció i calderes. - Treball de forma autònoma. - Amb permís de conduir i vehicle propi per arribar a taller, desplaçament a casa dels clients amb la furgoneta d’empresa. - Persona respectuosa, treballadors i responsable. - Ubicació: Sant Julià de Ramis (Girona)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies