Electricista industrial per venda en magatzem.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
És imprescindible formació en electricitat o electrònica. Es valorarà experiència en venta i distribució de material elèctric.

Descripció
Es cerca un treballador/a per Figueres amb formació professional d'electricitat o electrònica o llicenciatura elèctrica o electrònica. S'incorporarà a l'equip per realitzar atenció al client(empresa, no particulsrs), venta i assessorament de material elèctric i il·luminació, principalment. Realitzarà els pressupostos i les ofertes als clients i realitzarà les comandes als proveidors i en farà el seu seguiment.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies