Agent cívic- Certificat de discapacitat

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 18 hores (dos festius entre setmana). Cal que siguin persones responsables, amb capacitat comunicativa i que no tinguin problemes de mobilitat

Descripció
Funció en campanyes informatives i divulgatives sobre comportaments cívics d'acord amb les ordenances municipals de convivència, via pública, animals o neteja viària. Elaboració d'informes setmanals per a informar a l'ajuntament sobre les accions desenvolupades. Degut a les circumstàncies actuals, la persona hauria de realitzar una tasca important relacionada amb la prevenció de la Covid-19 i de seguiment de la normativa. Es realitzaran tasques especifiques de control d'aforament a les platges i seguiment del compliment de la normativa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies