Un/a Comercial Nacional Junior (Gestió zona Andalusia)

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Feina estable, contracte directe per empresa. PC i Mòbil. Horari de dilluns a divendres de 8h a 18h. Formació a càrrec de l'empresa. Salari fix més comissions un cop assignada la zona a treballar.

Descripció
T'agrada el tracte amb el client i tens vocació de servei? Busques una feina estable, amb formació a càrrec de l'empresa, entrada flexible per a poder conciliar la vida personal? T'agradaria que que la teva feina tingués contacte diari amb Andalusia? Doncs aquesta és la teva oportunitat! La companyia líder en el seu sector i amb presència en diferents continents, busca la constant innovació en un mercat de canvis i exigències constants en la que la voluntat de servei ha sigut el motor per continuar desenvolupant el millor producte T'oferiran les eines i tecnologies necessàries per desenvolupar-te i poder assessorar als teus clients (empreses), de quins són els millors productes per ajudar-los a aconseguir els seus objectius. Les tasques que realitzaràs seran: Prospecció de potencials clients en el territori geogràfic assignat, seguint els paràmetres de venda definits per l'empresa. Determinar formes estratègiques d'actuació. Captació de nous clients internacionals. Assistència a fires nacionals. BBDD clients i telemàrqueting. Prospecció de nous mercats a través de Cambres de Comerç, COPCA, Icex,... Portar i coordinar la xarxa de representants externs a la seva zona. Visites i presentació comercial a clients. Elaboració de pressupostos i ofertes (dintre dels paràmetres marcats per direcció). Negociació de preus amb els clients. Assessorar al client a nivell tècnic i comercial. Resolució de possibles incidències amb clients durant el procés de producció de la comanda o el producte acabat. Preparació i assistència a fires comercials. Preparació d'informes de visites i posterior entrega al Director de vendes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies