Electromecànic/a de Manteniment Industrial

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Tens experiència en tasques de manteniment electromecànic i t'agradaria formar part d'una empresa del sector industrial amb bon ambient laboral i estabilitat laboral? La companyia en la qual treballaràs compta amb professionals dinàmics, motivats i implicats en l'objectiu comú de ser una empresa competitiva, innovadora i respectuosa amb el medi ambient. T'oferiran les eines i tecnologies necessàries per desenvolupar-te i créixer professionalment. Formació professional de Grau Mig, o Superior, Tècnic de Mecatrònica Industrial o similars. Experiència en el sector mínima de 2 anys. Persona proactiva, treballadora, amb alta capacitat de resolució de problemes.

Descripció
Manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions de l'empresa. Realitzar la reparació de les avaries de les màquines a nivell elèctric i mecànic. Realitzar les modificacions o millores indicades per l'encarregat de manteniment. Mantenir un registre de totes les tasques realitzades. Informar a l'encarregat de torn o al cap de manteniment de qualsevol anomalia de les instal·lacions. Mantenir en correcte estat el lloc de treball. Ajudar en les tasques bàsiques de neteja en cas necessari. Ajudar en la formació dels operaris amb menys experiència.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies