Ajudant/a de cuina. L'Escala.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència prèvia en comerç o restauració i tracte amb el públic (no imprescindible). Alta capacitat de treball en equip i orientació al client. Persona dinàmica i activa Resident a L’Escala o zona propera. Disponibilitat de treballar els caps de setmana (no tots, són torns rotatius però s'ha de tindre disponibilitat).

Descripció
Personal d'Equip - L'Escala (Àrea Cuina, Mostrador, Sala, etc.) Per a restaurant pertanyent a cadena internacional (Fast Food), seleccionem Personal d'Equip. Busquem personal per a cobrir les àrees de cuina (cuinat de productes per a la seva venda: hamburgueses, patates, nuggets, etc), atenció de mostrador i saló del restaurant, reposició de mercaderia, neteja del local, etc. Si tens ganes d'aprendre coses noves, treballar amb bon ambient integrat en un equip jove, motivat i dinàmic i amb opcions de fer carrera, tenim oportunitats d'ocupació per a tu, fins i tot si és la teva primera experiència professional. Contractació de 20h setmanals, ampliables segons interès i necessitats del local. Lloc de Treball: L'Escala.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies