Monitor/a de lleure per estiu 2020.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
No és necessària, però es tindrà en compte totes les habilitats del lloc de treball i la capacitat d'adaptació a les noves situacions del COVID19, per tant, volem gent responsable i amb molta capacitat de resiliència

Descripció
Busquem monitor/a de lleure amb habilitats de manualitats, teatre, costura i moltes ganes de divertir-se i fer que els infants puguin gaudir d'un estiu de lleure educatiu molt especial.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies