Oficial motllista. Pla de l'Estany.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima: 24 meses En el sector de la injecció i/o manteniment industrial. IMPRESCINDIBLE HAVER TREBALLAT COM A MOTLLISTA, FENT TASQUES DE MANTENIMENT I REPARACIÓ DE MOTLLES.

Descripció
AXXON selecciona un/a OFICIAL MOTLLISTA per important empresa dedicada al disseny i fabricació de components pel sector de l’automoció de la Comarca del Pla de l'Estany. FUNCIONS: • Reparació i manteniment dels diferents motlles per injecció de plàstic. • Mecanitzat amb màquina convencional i electroerosió de penetració. • Fabricarà els motlles de noves referències, manteniment de motlles i treball d'erosionat amb fresa i torn. • Interpretació de plànols. • Us de diferents eines de medició.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies