OPERARI/ÀRIA MOTLLISTA

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima: 24 mesos Experiència realitzant tasques manuals. Valorable coneixements de programació. Valorable l'experiència en el sector de la injecció i/o manteniment industrial. Valorable l'habilitat en l'ús de les carretilles elevadores i pont grua.

Descripció
AXXON seleccions un/a OPERARI/ÀRIA MOTLLISTA per empresa del sector metal·lúrgic situada a la Comarca del Pla de l'Estany. FUNCIONS: Seguint les especificacions tècniques s'ocuparà de la: - Muntatge i desmuntatge de motlles. - Muntatge i neteja d'auxiliars de màquina/motlle. - Vetllar per l'estat de les màquines, instal·lacions i eines de producció. - Ordre i neteja.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies