Monitors/es per un parc d'aventura a Platja d'Aro i a Pals. Títol de monitor/a de lleure i experiència. Nocions de muntanya i escalada. Anglès i francès. Vehicle propi.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Monitor/a de lleure. Que tingui experiència en conducció de grup i dots de comunicació. Requisits: Domini d'anglès i francès. Major de 20 anys. Vehicle propi. Nocions de muntanya i escalada.

Descripció
Monitors/es de parc d'aventura. Fent les explicacions de seguretat i vigilància activa. Informar i ajudar al visitant. Tasques de manteniment del parc

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies