Instal·lador/a de Fibra Òptica

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en treballs de planta externa en brigada mixta realitzant treballs de entroncament i zelador. Que sàpiga llegir cartes d'entroncament i plànols de disseny, es valorarà coneixements de mesures reflectomètriques. Requisits imprescindibles: Carnet de conduir B, bona presència i bona predisposició

Descripció
Operadora de telecomunicacions precisa instal·lador/a de fibra òptica per al desplegament d'una xarxa d'arquitectura GPON a Girona província.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies