Enginyer/a per projectes d'edificacions terciaris i industrials.

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Disseny i càlcul d'instal·lacions d'edificis (baixa tensió, aigua, climatització...) i càlcul estructural d'edificis

Descripció
Funcions de disseny i càlcul d'instal·lacions d'edificis comercial, terciaris i residencial. Realització de tramitació de legalització d'instal·lacions. Realització de memòries i projectes d'instal·lacions. Elaboració de projectes d'activitats.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies