Recepcionista camp de golf.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència en lloc de treball similar. Busquem una persona que li agradi treballar en equip i amb ganes d'aprendre!.

Descripció
AJORNEM TEMPORALMENT EL PROCÉS DE SELECCIÓ MENTRE DURI LA CRISI DEL COVID-19 !!! La persona seleccionada durà a terme funcions d'atenció al client així com altres tasques administratives derivades d'aquesta funció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies