Administratiu/va comptable. (H/M) amb certificat de discapacitat

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència mínima d'1 any realitzant tasques similars a les descrites. - Cerquem a una persona organitzada, dinàmica i polivalent. - Valorable residència propera al lloc de treball. - GS en Administració i Finances. - Grau en Administració i Direcció d'Empreses (valorable) - Valorable formació en comptabilitat.

Descripció
Fundació Eurofirms selecciona un Administratiu Comptable (H/D) amb certificat de discapacitat per a empresa del sector metall situada a la comarca del Pla de l'Estany. La persona seleccionada desenvoluparà les següents funcions: - Atenció al client. - Gestió de la facturació. - Entrada d'assentaments i conciliació bancària. - Entre altres tasques administratives pròpies del lloc de feina. HORARI: Jornada completa de 40 hores setmanals, de dilluns a dijous en torn partit entre les 08:00h i les 18:30h i els divendres 08:00h a 13:00h amb els descansos establerts per llei.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies